na vrh

O nama

Hidrantska i vatrogasna creva i oprema - Proizvodnja i prodaja Koltex SystemKoltex System d.o.o. – fabrika za proizvodnju hidrantskih creva, vatrogasnih creva i creva sa spoljnom zaštitom, nudi i kvalitenu protivpožarnu opremu poznatih proizvođača po povoljnim cenama.

Proizvodnja vatrogasnih creva i creva sa spoljnom zaštitom zahteva savremenu tehnologiju, koju je Koltex System usvojio, pa u svojoj ponudi ima i mogućnost izrade višeslojnih creva bilo koje dužine, proizvedenih bez postupka lepljenja.

Koltex System, u proizvodnji vatrogasnih creva, pokriva preko 80% tržišta u R. Srbiji. Vatrogasna creva se, pored prodaje u R. Srbiji, izvoze u Hrvatsku, BiH, Severnu Makedoniju i Crnu goru.

Proizvodnja vatrogasnih creva, hidrantskih creva i creva sa spoljnom zaštitom je usmerena ka sektorima građevinarstva, niskogradnje, poljoprivrede, naftne i petrohemijske industrije, industrije prehrambenih proizvoda, a posebno na sektor protivpožarstva.

U delu koji se tiče prodaje protivpožarne opreme, možemo ponuditi protivpožarne aparate, hidrantske ormane, mlaznice i spojke za hidrantska, tj, vatrogasna creva, zidne hidrante, zidne apoteke za prvu pomoć, kao i protivpožarne sanduke za pesak.

ZA SVE ONE KOJE MISLE NA BEZBEDNOST I KVALITET... MISLIMO NA BEZBEDNOST – PLASIRAMO KVALITET

Naši uvaženi partneri su:

„Mandals Technology AS” – Norveška

„Covestro AG” – Nemačka

“OAO Mogilevkhimvolokno” – Belorusija

TOC – Srbija